Start Omschrijvingen & recenties Presentatiefoto's Verschenen boeken Nieuwe boeken
 

Welkom op mijn websiteHarm Kuper

Harm Kuper, geboren 17 maart 1947 in Bourtange, Groningen. Gevolgd de Mulo-B in Vlagtwedde en HBS-B in Stadskanaal. Later de ing-titel behaald aan de Hanze-Hogeschool te Groningen. Van 1966 tot 1996 in dienst bij het aardappelzetmeelconcern AVEBE als microbioloog (hbo), grotendeels in Ter Apelkanaal.
Getrouwd in 1971 met Lies Tibben; kinderen: Ubbo en Arjen. Na 38 jaar gescheiden. Woonplaatsen vanaf 1971: Muntendam, Weende, Bourtange en vanaf 1988 Exloo. Vanaf 2012 is mijn vaste vriendin Margaret Portielje, geboren in 1948 te Rotterdam.

Ongeveer 25 jaar ben ik bezig met het samenstellen van familie- en sportboeken. Gereed zijn de familieboeken: Kuper, Halmingh, Tibben, Hidding en Lut(t)jeboer en de sportboeken: Oldambtrit, Noorder Rondritten, Elfstedentocht, Feijenoord kampioen 1965 en de schaatsrijder Lute Engelkes. De volgende boeken zijn de familieboeken Portielje en Hu(i)(ij)nink die later in 2019 zullen verschijnen.

 

 Contact:

 Harm Kuper
 Meidoornlaan 1
 7875 BM  Exloo

 tel. 0591 549694
 harmkuper@hotmail.com
 .

 

Genealogie is een discipline van de geschiedkunde die zich bezighoudt met voorouderonderzoek dan wel de afstamming van de familienaam.

Zie bijvoorbeeld:
www.cbg.nl  of www.stamboomgids.nl

Heeft u vragen, opmerkingen en/of aanvullingen op of over mijn boeken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via de mail (harmkuper@hotmail.com); u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

     

Familieboeken
Kuper
Halmingh
Tibben
Hidding
Lu(t)tjeboer
Lute Engelkes

Sportboeken
Oldambtrit
Noorder Rondritten
Feijenoord kampioen 1965
Elfstedentocht
De Wintertriatlon van Assen

 

Eigen familie
Duco Kuper 10 jaar
Kay Kuper 10 jaar
     
  2019 Kuper Exloo

Powerd by JaJaHolland

Privacy